Harfli ve aksesuarlı seçim yapabileceğiniz ürünlerimiz için aşağıda bulunan “KOMBİN YAP” butonundan istediğiniz harf ve aksesuarları ekleyebilirsiniz.
Dikkat: Özelleştirilmiş ürünlerde iade ve değişim yapılmamaktadır. Fazladan veya yanlış girilen harf ve karakterlerden doğan yanlışlıklardan firmamız sorumlu değildir.

Mavi Mineli Fil Yüzük (TB21-0797)

İndirim Oranı : %24 İndirim
Fiyat : 125,00 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 95,00 TL(KDV Dahil)

Yüzüklerimizin hepsi parmak ölçüsüne göre ayarlanabilir olarak tasarlanmıştır. Kargonuz Trendy Butik Takı&Aksesuar markasının özel tasarım hediye kutusu ile size veya sevdiklerinize iletilmektedir.

Ürünlerimizin materyali pirinçtir ve suya karşı dayanıklı olması için rodyum kaplama yapılmaktadır.

Rodyum kaplamanın özelliği antialerjik olmasıdır. Hassas ciltli kişilerin en büyük sorunu; beğendikleri ve fiyatları uygun olan takılara sahip olamamalarıdır. Bu nedenle hep gümüş veya altın ürün kullanırlar. Alerjiye sebep olan, en büyük konu ürünlerin nikel veya bakır tarzı madenlerden üretiliyor olmasıdır.

Bizim tüm ürünlerimizde pirinç materyali ile üretimi yapılır ve sonrasında suya karşı dayanıklı olması için rodyum kaplama yapılmaktadır. Rodyum kaplama bu konuda devreye giriyor, sizin bu konudaki sıkıntınızın büyük ölçüde önüne geçmektedir. Alerji seviyeniz çok yüksek seviyede olduğu zaman altın bile alerji yapabiliyor.

Altın ve gümüş kullandığınızda alerji yapacak seviyede değilseniz, ürünlerin materyali nikel içermediği ve yüzeyi rodyum kaplama olduğundan dolayı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünlerin kimyasal maddelerden, krem, parfüm, çamaşır suyu vb. uzak tutulmasını tavsiye ederiz.

Belirtilen talimatlara uygun kullanımlarda ürünlerimizin kullanım ömrü çok daha uzun olmaktadır. Müşterilerimizin %99'unun bu konuda memnuniyet duyduğunu belirtmek isteriz. Tüm görsel çekimleri Trendy Butik Takı&Aksesuar markasına aittir.


Renk Özellik
GOLD
Beden Özellik
AYARLI
Kampanyalı Ürünler
Çelik Ürünler
Çok Satanlar
saat dakika saniye içinde sipariş verirseniz bugün kargoda!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR